Agendas & More Distribution

POVESTEA NOASTRĂ

A fost odată ca niciodată, acum mai bine de un sfert de secol, o companie înființată la București, care visa să crească mare și să aducă de peste mări și țări obiecte promoționale frumoase, de nenumărate feluri, toate cu același numitor comun: calitatea!

Și a început compania noastră să importe din Italia niște agende superbe din piele, de se minunau clienții vănzându-le!

În ani am crescut, nu chiar ca Făt-Frumos într-o lună câți alții în 10 ani, dar cu mare seriozitate și respect pentru clienți. Am investit într-o clădire de birouri, într-un depozit în care am strâns cu grijă materiale promoționale variate, calitative și selecționate așa cum și le doreau colaboratorii noștri.

Am ajuns să câștigăm încrederea unor producători europeni de înaltă ținută și să îi reprezentăm în România în exclusivitate.

Articolul care ne-a adus cea mai mare notorietate pe piața din România este fără îndoaială agenda. Aparent un obiect desuet, este pentru noi vârful de lance al businessului. Deținem “rețeta secretă” prin care facem dezirabile agendele noastre. Cifrele o demonstrează; ajung către clienții noștri în fiecare an peste 400.000 agende, iar dacă le-am aranja în șir indian am putea ajunge în vârful Everestului de 10 ori!

Pregătim o colecție de agende și articole promoționale în fiecare an, creăm zeci de modelele exclusiv pentru piața din România și le producem în Europa, în cele mai utilate și mai specializate tipografii, din materiale și hârtie care provin din surse controlate.

Ne aprovizionăm depozitul cu întreaga colecție încă din vară pentru a putea fi pusă în vânzare toamna.

Putem spune că avem cea mai frumoasă colecție de agende în fiecare an!

Suntem în permanentă legătură cu clienții noștri, luăm decizii strâns legate de nevoile și aspirațiile acestora, credem că un business este de succes numai dacă ajută la succesul clienților săi!

Vă invităm cu căldură să luați legătura cu reprezentanții noștri pentru informații și cereri și să ne vizitați la showroom!

DE CE SĂ NE ALEGI

Made in Italy

Colecții deosebite

Stoc

Mereu disponibil

25 ani

Experiență dovedită
0
+
CLIENȚI
0
%
PĂRERI POZITIVE
0
+
PRODUSE
0
+
MODELE DE AGENDE